Storm, hagel och solsken

Natten var sådär. Ute stormade det och inomhus höll Tova låda. Vet inte riktigt vad det är med lilltjejen men i flera nätter har hon varit "snuttig" av sig. Nappen duger inte, och det är inte att hon vill äta heller. Det blev ingen promenad till dagis imorse för jag tyckte det blåste så mycket (senare började det hagla också). Efter avlämningen åkte vi till Michaela och hennes grabbar. Vi hade planerat att besöka kyrkis tillsammans men hennes yngsta grabb tog en rejäl sovmorgon så vi struntade i det. Det blev en mysmorgon hos dem istället :)


Nu är det däremot riktigt fint väder, härliga plusgrader och solsken. Ska snart stoppa ner tösen i vagnen och rasta hundarna. Tova är verkligen i behov att sova för hon har knappt sovit nåt idag. Hon kom inte riktigt till ro när vi var borta idag så hon får ta igen sig nu när vi hämtar hem grabben.

Ha en härligt dag!

Pulkpremiär och lussekattsbak

Idag på första advent så föll första snön. Nu är det härligt vitt ute, men frågan är om det ligger kvar. Vi startade dagen med en promenad på byn till mina föräldrar. Albin stod på åkbrädan hela vägen, fastän han ville hoppa av några ggr under färden. Sedan när vi kom hem så var det dags för honom att sova och efter vilan så gick vi ut och plockade fram pulkan :)

Nu ikväll har jag bakat lussekatter, det blev en sisådär 50 stycken. Har precis provat en och de var supergoda :)
Nu avslutar vi kvällen med en film. Må gott!


Julfint

Nästan alla julsaker hemma hos oss är från Gekås och den gammaldagsa hissgardinen hittade jag på Dollarstore :)



Serietips!

Min storasyster tipsade mig om en serie som börjat på SVT1 här i veckan. Den heter Homeland och handlar om en amerikansk soldat som hittas efter 8 år i fångenskap i Afghanistan. Han återvänder som krigshjälte, men en CIA-agent misstänker att han blivit omvänd. Här kan ni se avsnitten. Vi såg första avsnittet igår och blev väldigt positivt överraskade. Jag tror att serien kan vara riktigt bra!



Mysig start på fredagen

Albin fick äntligen sova ostört inatt, han hade varken någon kräkning eller diarré. Han hade till och med en fast avföring idag på förmiddagen. Det gjorde min dag idag kan jag lova! Tänk vilka konstiga saker man blir glad av nuförtiden :)

När det ljusnat ute imorse så kom mina föräldrar förbi. Vi klädde på oss och gick ut till vår lilla "skog" som vi har på tomten. Pappa hade sågen med sig för vi tänkte ta ner en liten gran :) Mamma fann en söt och nätt som passade perfekt! Efteråt gick vi på mossjakt (kanske inte heter mossa, men sånt där vitt man har i adventsstaken ni vet) och vi fann ganska så mycket faktiskt :)

Albin fick springa av sig ute och det var riktigt skönt att få komma ut en stund. Härliga plusgrader är det ju också :) Nu sover grabben och det är snart dags för Tovatösen att sussa. Då tänkte jag passa på att duscha och kanske ta mig något ätbart.

Ha en skön fredag!!


"Titta ormen, ssss" sa Albin när han fick syn på pinnen :)
Snart är dessa ett minne blott.. och de nya fönsterna ska ha samma form och storlek.
Nya fönster i gammal stil :)

Fönstermätning, adventspynt & nattkräkningar

Inatt var det dags igen, Albin kräktes. Jag blir så less, varför fortsätter det? Det är så jäkla synd om honom. Han mår jättebra under dagarna, förutom att han har diarréer. Men nästan varje natt under en veckas tid nu så har han kräkts. Och det är magsjuka, det luktar magsjuka. Det är precis som förra gången, lika utdraget och knepigt. Han mådde gott då också emellanåt, tills natten kom. Då började han må illa och kräkas. Vi får se hur den här natten blir.


Idag har vi haft besök av några fönsterkillar som har mätt våra fönster, de som skall bytas av Banverket. Fönsterbytet är planerat i februari så det är riktigt nära nu. Som vi har väntat! Ändå sedan vi flyttade in i det här huset. Äntligen ska husets utsida få bli klar :) Fönsteråtgärden beräknas kosta lika mycket som vi gav för det här huset.. och inte en krona behöver vi betala, sånt gillar vi! :)

Ikväll har jag börjat lite smått med att göra adventsfint. Jag har aldrig varit stormförtjust över att pynta inför jul och så, men nu när man har en familj så har det blivit helt annat :)




Pepparkaksbak

Idag bakade Albin pepparkakor för allra första gången. Han tyckte det var riktigt skoj och stoppade en liten bit deg i munnen emellanåt och sa "gott!" med ett nöjt flin :)



 

 

 

Tova var med på ett hörn hon med :)

 


Tapetjakt

Det är mycket kvar innan det är dags att sätta upp nya tapeter i matrummet men jag har redan börjat kika lite :) Det finns en otroligt vacker tapetkollektion som heter Gammalsvenska (Duro). Jag har hittat så många fina tapeter därifrån, det kommer bli jättesvårt att välja. En annan kollektion med jättefina tapeter är Falsterbo av Borås tapeter.


Det har suttit riktigt fina handmålade originaltapeter i det här huset en gång i tiden. Jag har för mig att jag fotade dem när vi renoverade övervåningen. Nån dag framöver ska jag leta upp bilderna och lägga ut dem här så ni får se :)



Magsjukan fortsätter

Inatt kräktes Albin återigen ner hela sin säng. Jag fattar snart ingenting, han är pigg, alert och har god aptit på dagen och sedan när natten kommer så börjar det om. Är det inte kräkningar så är det diarréer. Han har haft magsjuka i 5 dagar nu och det skulle inte förvåna mig om det blir som sist han hade magsjuka (för ca 1 år sen), då hade han det i 1½ vecka. Varför är det så utdraget för?


Måste fortsätta tvätta nu.. suck.

Det här kanske vore nåt...

Var tog helgen vägen?

I torsdags när jag hämtade Albin fick jag höra att han inte varit sig lik under dagen. Fick också höra att det går magsjuka på förskolorna i Söråker. Albin var ganska trött när vi kom hem och vägrade både middag och kvällsvällingen (som han nästan aldrig gör). Det tog inte långt tid till att han kräktes 2 ggr. Natten blev ändå lugn och han sov ganska så bra. Morgonen därpå (fredag) så var han pigg och alert hela dagen fram till eftermiddagen. Då blev han hängig och ville inte ha någon middag. Han lägger sig för natten och ett par timmar senare kräks han i sin säng. Under lördagen har han diarre titt som tätt hela dagen, men ingen kräkning. Igår började diarrerna avta och idag är han fortfarande lös i magen men han är pigg som vanligt.
Sammanfattningsvis har den här helgen bestått av, förutom vård av sjukt barn så, en massa tvättande. Vet inte hur många maskiner med tvätt som jag har kört.

Tack och lov är det ingen annan i familjen som känner av något och jag hoppas vi klarar oss. Tråkigt nog blev det inte mycket till renovering av blivande matrummet men vi får ta nya tag till helgen.



Dagis, BVC och Timråvisit

Snart är det dags att hämta hem grabben och det känns som att jag nyss lämnat av honom. Dagen har gått så himla fort! Efter dagislämningen så styrde vi kosan mot BVC. Tova fick mätas och vägas. Dessvärre var det inge större viktuppgång hos tösen. Hon har ju alltid ökat riktigt bra viktmässigt men nu låg hon strax under normalkurvan. Jag ammar ju fortfarande, varken mer eller mindre än vad jag tidigare gjort och Tova verkar vara nöjd. Hon är ganska så aktiv av sig och mer rörlig nu än förut (hon rulla nästan av vågen idag). BVC sköterskan trodde det kunde vara nåt sånt men sa även att små barn kunde ha en liten nergång utan att det direkt berodde på något. Nu ska vi i alla fall försöka öka på amningen under två veckor och se om det ger något resultat. Annars får lilla damen börja äta mat :)

Efter BVC hämtade vi upp mamma och åkte till Timrå. Mamma skulle klippa sig på Hår & doft och under tiden åkte jag till Nollans macka och köpte lunchmackor till oss. När mamma var klar så åkte vi hem till henne och fikade, lika goda och prisvärda baguetter som vanligt :)

Nu är jag hemma och snart ska jag ta ut vovvarna och sedan blir det en promenad till dagis.


Premiär i stolen

Vår fina dotter satt i stolen för första gången igår :)

Kärlek


Onsdag

Igårkväll satte Johan upp takfästet och teven. Det blev såå himla bra! Vi premiärsåg senaste avsnittet av Walking dead och det var hur mysigt som helst att kunna ligga i sängen och se film.

Albin är på dagis nu och sen jag kom hem från avlämningen har jag gjort eld i vedpannan och städat både uppe och nere medan Tova sov i vagnen. Nu ska jag snart luncha och sedan hoppas jag att posten kommer med ett paket som jag ivrigt väntar på.


Ha en bra onsdag!

Kunde inte ha blivit bättre :)





Finaste barnen





Imse vimse spindel

På besök i en av våra kökslådor...



Dagisstart och en platt-tv till sovrummet

Igår tog jag med mig barnen och hundarna runt gryttjom. Närmare en timmes prommis blev det men det var inte så skönt som jag hade hoppats på eftersom det blåste en hel del. Albin var nöjd i alla fall för han fick se några hästar på vägen och Tova sov skönt helt ovetandes om omvärlden :)

Idag var dets dagisdags för grabben. Det blev en prommis dit och hem, vädret är superhärligt :) Albin blev jätteglad när han fick syn på sina dagiskamrater och visste inte hur fort han skulle ta sig till lekrummet. Han hade inte ens tid att vinka :) När jag lämnat av honom så gick jag och Tova hemöver, satte oss i bilen och åkte till SIBA. Vi hade nämligen fått en kupong med 20% på en valfri vara just idag så då kunde vi inte motstå från att köpa oss en teve (som vi eg tänkte köpa nästa vecka). Det blev den teven som vi tittat ut också :)

På vägen hem från Birsta så köpte vi med oss baugetter med skagenröra från Nollans och åkte hem till min mamma och lunchade där :) Nu är jag hemma igen och snart är det dags att hämta hem grabben. Det blir en promenad dit och hem igen, måste ta vara på det här härliga vädret! :)


Grabben som flyttar sin stol överallt :)
Blivande köttfärssås på älgfärs, morötter och två sorters lök

God morgon måndag!

Idag är det 7 härliga plusgrader och ingen snö i sikte. Det ser ut som att det blir en solig dag :) Albin sov till närmare 6 idag, men då istället vaknade tösen före fem och tokbabblade. Tack och lov vaknade inte Albin av henne ljuva stämma. Idag vet jag inte vad vi hittar på. Jag är väldigt sugen på en långprommis så det kanske blir en sån nån timme innan Albin ska sova. Får se vad vi hittar på fram till dess :) Nångång mellan 12-15 kommer sotaren så då måste vi hålla oss hemma.

Istället för innebandy igårkväll så blev det SVTplay (Bron) och Gustafsson 3tr och nytappningen av Conan-barbaren.



Dubbelkalas och farsdagsfirande

Hej och hå, vad dagarna går! Ännu en bra natt hade vi så nu hoppas jag att trenden håller i sig :) Vi började dagen med att göra en lite lyxigare frukost och Johan fick öppna sin farsdag-present. Därefter badade vi barnen och pysslade med lite hussysslor. Vid 11-tiden la vi Albin och när han sov så lastade vi en massa återvinning i bilen och tömde blivande matrummet på ännu mer saker. Nästa helg hoppas vi på att kunna riva väggarna därinne.


Vid 14-tiden åkte vi ner till min mamma och pappa där det var dubbelkalas för min lillebror och hans tjej samt farsdagsfirande för pappa. En massa gott bjöds det på, alltifrån tårta och knäckig äppelpaj till stora kanelbullar och chokladöverdragna browniekakor plus lite annat gott :) Efter kalasandet åkte vi in till birsta och besökte Brandworld en sväng. Där fann vi nya vintervantar och ett underställ till Albin :) Efteråt fortsatte vi färden mot Korsta där lillebror och hans tjej köpt lägenhet för ett tag sen. Vi har inte hunnit besöka dem än så det blev en liten snabbvisit idag :) Dom har renoverat lägenheten och det blev verkligen superfint! Badkaret som dom fick av mamma och pappa i födelsedagspresent blev toppen :)


Nu var det egentligen tänkt att jag skulle spela innebandy, men innan jag drog iväg till träningen så kikade jag in på facebook och där stod det att det inte blev något idag. Så nu sitter man här i träningskläderna och bloggar ist :)


Hoppas ni haft en fin helg!


Farsdagpresenten blev ett takfäste för en snart inköpt platteve :)
I veckan ska vi köpa en LED-TV till sovrummet, det lutar åt att det blir denna.

Tovatösen 4 månader

Hur vacker får man vara!! :)

Utvilad

Ojoj vilken bra natt det varit! Vi la oss i god tid igårkväll eftersom vi båda var dödströtta. Somnade lagomt till halv elva och Tova sov hon med, bortsett från ett halvtidigt morgonmål vid 4-tiden men sov sedan vidare till 9. Dessvärre vaknade grabben 04:20 (!). Vi försökte få honom att somna om men det gick inte, utan Johan fick gå ner med honom och medan Albin rev vardagsrummet så halvsov Johan på soffan.

Strax efter 9-tiden blev Albin upphämtad av min familj som skulle åka och hälsa på lillsyrran i Indal. Han fick följa med dom dit och kom hem lagomt till lunchsovningen vid 12. Under tiden han var borta så pysslade jag och Johan med lite småfix här hemma.

Idag blev det köttfärslimpa och potatis till middag. Ikväll har vi festat loss på chips, dipp och choklad. Vi har precis kikat på senaste avsnittet av Supernatural och nu funderar vi om vi ska se nån film eller inte. Vanligtvis vid den här tiden brukar jag vara som en zombie, men just nu känner jag mig riktigt pigg :)

Ha en skön lördagkväll! Imorgon väntar dubbelkalas och fars dag-firande! :)



tovatösen :)

Buzzadorkampanj




För ett tag sedan fick jag hem produkter från Natusan bedtime-serien (bedtime bath och babyolja) som jag nu tänkte buzza om. Vi har använt produkterna från den här serien tidigare och tycker de är toppen! Det bästa med barntvålen tycker jag är att den inte irriterar barnets ögon plus att det blir ett härligt skum. Babyoljan är en bra olja som luktar jättegott. Vi brukar även använda seriens shampoo eftersom också den är skonsam mot ögonen, vilket är ett måste när vi tvättar Albins hår för där är det nästan omöjligt att undvika att shampoot kommer i ögonen.

Jag har en hel drös med rabattkuponger att dela ut till den som vill ha, bara att hojta till i så fall!








Jag är en s.k Buzzador, vilket betyder att jag får prova produkter och tjänster gratis/reducerat pris och därefter berätta om dessa för mina vänner och bekanta och ge dem chansen att även dem prova produkterna.




Tröttare än tröttast

Två nätter med på tok för lite sömn har satt sina spår. Jag är så himla trött idag. Tova har varit vaken nästan hela förnatten både igår och idag. Vet inte riktigt vad det berott på för hon har inte varit direkt hungrig eller missnöjd. Hon har bara inte kunnat sova, och kan inte hon sova så kan inte jag sova.. Sedan har vi ju grabben som sover väldigt bra fram till efternatten. Då vaknar han till liv, klockan var väl en sisådär 04:45 när han prompt skulle upp.

Imorse när Tova vaknade så kunde hon bara öppna ena ögat, det andra var alldeles geggigt :( Så typiskt för nu är Albins ögon så gott som botade och då åker lilla fröken på det.

Det verkar som att det blir en fin dag idag med, men ganska så kallt. Det känns inte som att snön är långt borta. Ett tag till får den gärna hålla sig borta, men en vit jul vill man ju ha. Den här vintern hoppas vi på en massa skoteråkning, de två tidigare vintrarna har jag haft en gravidmage i vägen ;)


Vacker höstdag

Idag var det lite kyligare ute, men väldigt friskt och härligt med solen. Vi tog en promenad kring nio snåret till min mamma. Vi var där ett par timmar och när vi kom hem fick barnen fortsätta sin sovning ute på altanen. Vid halv ett tog jag upp Tova och bytte blöja och matade henne. När klockan var ett var det Albins tur med mat och blöjbyte. Därefter åkte vi mot stan för att lämna av grabben hos min storasyster. Jag och Tova åkte vidare till mitt jobb och hälsade på. Jag och min arbetskamrat (som också fått barn nyligen) hade med oss hembakt som vi bjöd arbetskamraterna på som tack för alla fina presenter vi fått :)

Vid halv fyra åkte vi till syrran och hemma hos henne blev det också lite fika :) Albin var hur nöjd som helst att vara där :) De hade varit på stan och på en lekpark.

När vi kom hem blev det en snabb middag, varmkorv med bröd. Det funkade finfint för mig som knappt var hungrig efter allt gofika :)

En liten trist sak också, Tova har fått ögoninflammation hon med :( På ett öga, och det lär inte dröja länge tills det andra är smittat (med tanke på hur mycket hon fingrar i ansiktet). Albin är ju väldigt kramgo av sig och vill krama och pussa lillasyster hela tiden, så det var egentligen bara en tidsfråga.. Ska göra egen koksaltlösning nu så vi kan tvätta bort eländet!

Shopping och gåstolspremiär!

Det blev inget dagis för Albin idag heller. Han är inte helt bra i ögonen än och det är lätt att det smittar av sig så då får han vara hemma. Han blir säkert hemma imorgon med. Idag hade vi en Birsta dag med min storasyster och mamma. Lillsyrran var barnvakt åt Abbe under tiden. Vi åkte inöver vid halv tio och kom hem vid halv ett. Fars dag-presenter och present till kommande födelsedag blev inhandlat :)  På vägen hem så köpte vi med oss baguetter från Nollans och fikade när vi kom till Söråker.

När Johan kom hem så hade han köpt med sig hamburgare från MAX så det blev en lyxig middag såhär mitt i veckan :) Nu ikväll har vi bara tagit det lugnt. Albin sover sedan nån timme och Tova har provat gåstolen. Hon backar rätt bra bakåt lillstumpan :)

Snart blir det lite teve innan läggdags och imorgon ska Albin vara hos sin moster i stan medan jag och Tova hälsar på arbetskamraterna på sjukhuset.





Barnens utveckling

Albin
Under de senaste veckorna har Albins språkutveckling tagit fart. Han babblar väldigt mycket, mest sitt "egna" språk men även två- och treords meningar med korrekta ord. Hans ordförråd har ökat otroligt snabbt och han kan så många ord som man inte visste han kunde. Han kan definitivt minst 50 ord, men säkert många fler. Han sjunger flera visor och kan räkna upp till fyra. Det är förmodligen förskolans förtjänst att utvecklingen gått så himla snabbt :)
Han säger till när han ska bajsa och kissa men det blir nästan alltid i blöjan ändå (vårat "fel").


Tova
Tova är nu snart fyra månader gammal. Hon ler och pratar nästan hela tiden :) Ligger inte still när man lägger ner henne, vänder sig från rygg till mage och tvärtom (har gjort det sen 3 mån). Sitter hon i babysittern så gör hon mest situps. Kan tänka mig att hon snart är redo att sitta upp med stöd (Albin satt från 3½månads ålder då han började äta mat). Hon helammas fortfarande, mest var tredje timme med ett längre uppehåll på natten.
Hon kräks rätt så mycket, fast långt ifrån lika mycket som Albin gjorde. Hon är väldigt mycket för att suga på händer och fingrar fastän vi jobbar frekvent med att ge henne nappen istället.

Hemma från dagis

Inget dagis för Albin blev det idag. Han hade fortfarande kletiga ögon när han vaknade imorse så han fick börja med att bada för att få bort det ordentligt. Det verkar däremot som att det snart har lagt sig för idag har ögonen varit bra, knappt röda eller kletiga. Vi får se hur det ser ut när han vaknat efter lunchsovningen. Pigg och glad är han iaf :)

Jag tog med mig barnen i syskonvagnen och knatade neröver byn mot min mamma. Vi tog en sväng på byn och gick sedan in och bakade lite. Efter vi ätit lunch tillsammans så packade vi ungarna i vagnen och gick strandpromenaden. Sen fortsatte jag hemöver och arbetade mig långsamt upp med barnen i vagnen + en massa packning, uppför duvedsbacken och hem. Tungt som attan var det! Men bra träning blev det ;) Nu sover barnen vidare ute på altanen och jag har precis varit ner och eldat i vedpannan.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sedan ta in Tova. Har känslan av att fröken vaknar snart och vill inte att hon ska väcka upp storebror än :)

Ha en härlig tisdag, ut och njut av det underbara novembervädret om ni kan!

Så fina!!
Albin imorse efter badet
Somnade igår på soffan vid 10-tiden.. "Krama nallen" sa han och sen så sov han.

På stationsgränd


Medan barnen kikar på Rorri så tittar jag på senaste avsnittet av Desperate housewives.
Om vädret lättar blir det nog utelek efter Albins sovstund.






Sista säsongen är snart slut

monday morning

God morgon!

Vi har en pigg och glad grabb i huset trots dubbelsidig ögoninflammation. Han har sovit gott och vaknade strax före halv 6 imorse. Tova har sovit gott hon med, hon åt litegrann när jag gick och la mig vid 22-tiden och vaknade sedan runt 5-tiden och ville äta. Annat var det i förrgår, då ville hon småäta hela natten.

Igårkväll såg vi en väldigt bra film som heter Desert flower. Jag har läst boken för många år sedan och den är nog snäppet bättre än filmen. Historien som berättas är baserad på verkliga händelser. Har ni inte läst boken eller sett filmen så gör det!


Filmen baseras på Waris Diries självbiografi. Waris Dirie är född i Somalia, i en nomadfamilj. När hon var tolv skulle hon giftas bort med en för henne okänd sextioårig man. Hon flydde då till London där hon senare upptäcktes och inledde en karriär som toppmodell. Hennes karriär och historia slutar dock inte där.

Åtta veckor sedan sist

Albin har varit lite småsnorig under helgen och idag började hans ögon bli röda och geggiga. Han har inte varit förkyld sedan dagisstarten och det är mer än två månader sen så jag antar att det är dags igen. Det verkar som och jag hoppas att den här förkylningen är lindrigare än förra, för så sjuk har nog Albin aldrig varit. Förmodligen blir det inget dagis den här veckan, såvida ögoninflammationen inte går över snabbt.

Vi har haft en soft söndag. Lek med barnen och några avsnitt Supernatural. Middagen bestod av ugnstekt kycklingfilé och egna potatisklyftor och morotsstavar. Albin är frälst i kyckling så han åt med god aptit :)

Ikväll är det Johans tur att spela innebandy. Vi brukar turas om och köra varannan gång. Jag är lite avis, hade mer än gärna spelat ikväll för det är en av veckans höjdpunkter :)


Lördagsfilmen, väldigt rolig var den!

Ett snabbt inlägg

Har några minuter över så jag passar på att göra ett litet inlägg. Även denna vecka har gått galet fort! I tisdags var det dagisdags för Albin så vi startade dagen med en promenad dit. När jag kom hem så röjde jag hemmet, plockade ut strl 56 från Tovas klädskåp, grejade med veden, såg senaste avsnittet av Bron och Desperate housewives. Hämtade Albin vid 14-tiden och vi var utomhus en stund efter promenaden hem.
Onsdagen var det ungefär samma, promenad till och från dagis, hundprommis, fixat med veden, kikade på svtplay. Det fina vädret höll i sig även på torsdag så det blev dagispromenader då med :) När jag kom hem så packade jag bilen full med pantflaskor och annan återvinning. Drog iväg och tömde bilen och åkte sen ner till mamma. På eftermiddagen fick jag besök av min lillebror och hans tjej.
Idag har det inte skett så mycket. Johan har ägnat eftermiddagen/kvällen med att hjälpa min kusin med dennes bil. Albin sover nu för natten och ikväll lär det säkert bli nån film innan läggdags.
Imorgon ska vi fira Johans syster som fyller i helgen och en liten sväng på Birsta hoppas vi också hinna med :)

En riktig promenadvecka har det blivit, under tre dagar har jag gått 4 x 15min = tre timmar rask promenad! :)

Ha en härlig helg!

Såg denna häromkvällen, den var rätt så bra!



Vinterjacka

Den här vinterjackan skulle jag hemskt gärna vilja ha, men jag vet inte om jag vill lägga så mycket pengar på en jacka. Riktigt snygg är den iaf!

Första november

Den här månaden inleds med strålande väder! Vi tog syskonvagnen till dagis och Tova vaknade för en liten stund sedan efter att ha sovit LÄNGE utomhus :) Det blir nog ännu en promenad när grabben ska hämtas.

Gårdagen startade tidigt och vädret var fint så jag tog med mig barnen till mamma och lillebror som har höstlov. Vi tog en prommis till lekparken så Albin fick springa av sig lite :) Sedan var det dags för lunch och vila för lilleman och han fick sova kvar hos mamma medan jag tog med mig Tova till Birsta för en träff med arbetskamraterna. Jag och en annan tjej på jobbet fick barn i somras och igår blev våra små töser uppvaktade :)

Det blev en lugn hemmakväll igår. Johan gjorde lite nytta och rensade avloppen inne i badrummet medan jag pysslade med barnen. När Albin somnat så såg vi några Walking Dead avsnitt och sedan var det i princip läggdags.

Ikväll blir det nog också lugnt eftersom det inte är någon zumba.
Hoppas ni har en skön start på november månad!


Bildkavalkad

'

RSS 2.0