Shopping och gåstolspremiär!

Det blev inget dagis för Albin idag heller. Han är inte helt bra i ögonen än och det är lätt att det smittar av sig så då får han vara hemma. Han blir säkert hemma imorgon med. Idag hade vi en Birsta dag med min storasyster och mamma. Lillsyrran var barnvakt åt Abbe under tiden. Vi åkte inöver vid halv tio och kom hem vid halv ett. Fars dag-presenter och present till kommande födelsedag blev inhandlat :)  På vägen hem så köpte vi med oss baguetter från Nollans och fikade när vi kom till Söråker.

När Johan kom hem så hade han köpt med sig hamburgare från MAX så det blev en lyxig middag såhär mitt i veckan :) Nu ikväll har vi bara tagit det lugnt. Albin sover sedan nån timme och Tova har provat gåstolen. Hon backar rätt bra bakåt lillstumpan :)

Snart blir det lite teve innan läggdags och imorgon ska Albin vara hos sin moster i stan medan jag och Tova hälsar på arbetskamraterna på sjukhuset.





Kommentarer
Postat av: Veralena

Jaha, så då kan man inte pusta ut efter förlossningen heller om man lyckas ta sig dit utan bristningar:(

Men som du säger, vad är väl lite bristningar jämfört med ett friskt och vackert barn:)



Tack för tipset om desperate, ska kolla det. Syrran sa att reprisen går på söndag vid tre annars men risken att man har tid och lust att sitta vid tv:n just då är inte så stor.

2011-11-10 @ 08:33:40
URL: http://vdeak.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0