Valborgsfirande

Solen började skina lagomt till grillningen :)



Fläskfilé, majs och fyllda champinjoner grillade vi


Vackraste grabben på jorden!

Min bror och hans fina flickvän :)




Tjockisen in action



Sötongen


Vi har haft en jättetrevlig kväll med min storasyster och lillebror och hans flickvän. Maten blev potatisgratäng, kött, tzatsiki, vitlöksbröd, majskolv, grekisk sallad med feta och färskostfyllda champinjoner. Efter allt grillat så åt vi kladdkaka med grädde till efterrätt. Nu har dom dragit vidare på galej och vi har precis nattat Albin. Nu ska vi gå ut i solen och greja lite ute. Jag ska bland annat fylla på med mer jord i jordgubbslandet.



Jäkla skadedjur

Vår gräsmatta närmast skogen har sorkarna gått hårt åt i år. Det ser ut som att nån varit där och plogat.
Bilderna visar en liten del av förstörelsen.




Tjuvtitt

Fondtapet på plats! Men färgen är inte lika dassig som den ser ut på bilden



Fint trägolv



Första väggdekoren på plats, visar bild på den andra när vi satt upp den :)




Det som är kvar att göra är fönsterbrädor, foder och lister. Sedan är det ÄNTLIGEN klart!

Halvvägs till helg

Dagarna bara rusar förbi och snart är det helg igen. Idag har vi köpt hem trägolv till Albins rum och hämtat ut fondtapeten. Veckans mathandling avklarades också så nu är kyl och frys proppfulla :) Imorgon hoppas vi på att få upp tapet på sista väggen. På fredag ska Albin sova hos sin moster i stan så då ska vi passa på att lägga golvet i hans rum. På lördag ska vi mest greja ute och grilla :) Fullspäckade dagar med andra ord!


En sak som slog mig tidigare är att det här året kommer jag ha min första helt lediga sommar sedan 7:an på högstadiet. Varje sommar sedan 14-års ålder har jag sommarjobbat, för det mesta hela somrarna. Nu ska hela familjen få vara lediga tillsammans, och alldeles underbart kommer det att bli!




Indalsvisit


Påskhelgen

Nu är min arbetshelg över. Trots den tuffa fredagsnatten så har helgen i helhet varit helt okej! Det som känns trist är att jag missat mycket av det fina vädret som varit. Men jag får glädja mig över finfina slantar på nästa löning istället ;) Nu har jag bara 5 arbetspass kvar, min sista jobbhelg är sista helgen i maj. Då har jag precis gått in vecka 35, alltså bara 5 veckor innan BF. Hittills har det gått hur bra som helst att arbeta så jag hoppas det fortsätter så :)

Förutom att jag jobbat närmare 30 timmar i helgen så har vi hunnit med att tapetsera tre väggar i Albins rum. Nu väntar vi på fondtapeten som förhoppningsvis kommer på onsdag. Vi hoppas hinna sätta upp den tapeten innan helgen för i helgen tänkte vi fokusera på att lägga golv. Samt att det är sista april kommande helg så vi har en hel del pyssel ute på gården också.

Imorgon ska vi åka till min lillasyster och hennes sambo för att fälla ett stort träd. Eller karlarna ska fälla träd och vi tjejer ska umgås :) Vi ska även äta middag tillsammans allihop. Vi har inte hälsat på dem sen nyår tror jag så jag ser verkligen framemot att åka dit. Kanske ska jag ta och göra nån god efterrätt och ta med mig. Ska fundera på saken :)
Nu ska jag, som varje kväll, plocka undan ett ton med leksaker från vardagsrumsgolvet. Senare ska vi krypa upp i soffan och se film, tror det blir Ritualen.



God effekt

När alvedonen börjat verka vaknar den lilla virvelvinden till liv. Det som gör oss mest brydd är att han inte nästan inte sovit nåt idag, totalt en halvtimme vila på hela dagen men är ändå pigg och alert. Han sov väldigt dåligt inatt också. Han brukar normalt sova 2-2½ timme på under dagarna men idag har vi inte fått honom att somna. Tog en promenad med honom i vagnen vid halv fyra men han bara låg och babblade som aldrig förr. Vi ska snart lägga honom inför natten och förhoppningvis somnar han utan en massa stök.




Inte pigg

Albin har fortfarande feber, men har även fått lite hosta och snuva. Med andra ord är det nog inte bara är tänderna som spökar. Hoppas det inte är någon långdragen förkylning bara.


Nu väntar snart helgens sista jobbnatt, sedan är jag långledig! :)


en mindre pigg pojke

V. 30

Bortse från den skitiga spegeln ;)





Magen sett uppifrån (jag sitter)

Lördag

Usch vilken natt vi hade inatt! Mycket spring, dåliga patienter och flera inläggningar. Var så himla trött när jag kom hem imorse så jag tror jag somnade innan huvudet föll på kudden :)  Hoppas kommande natt blir lugnare!

Det har varit superfint väder idag, synd bara man sovit bort halva dagen. Vi gjorde ett försök till att tapetsera i Albins rum men lillpruppen är inte tipptopp idag. Vi misstänker att det beror på hans 4 tänder (varav 2 kindtänder) som är påväg upp. Han är kinkig, varm och petar i munnen titt som tätt. Han har haft några kinkiga dagar nu så det är säkert tandsprickningen. Inatt var han också orolig, vaknat då och då utan någon direkt anledning. Han fick en alvedonsupp nu inför kvällen så vi hoppas det hjälper.

Nu ska jag måla litegrann, sedan hoppa in i duschen och därefter väntar nattjobb!


Myser med pappa innan läggdags.

Vår lilla hjälpreda


Glad påsk

Riktigt härligt väder har vi idag. Albin sussar gott i vagnen och jag har förberett en bacon- och vitlökspaj. Ska snart bege mig ut för lite fortsatt krattning tills Albin vaknar. Efter hans sovning ska vi promenera ner till mina föräldrar tänkte jag. Påskhelgen innebär jobbstart för min del och på schemat står tre nätter med start ikväll. Men det ska nog gå bra det med :) Fina slantar är det ju om inte annat!



Lite påskpynt på Stationsgränd


Bacon- och vitlökspaj



Snart är framsidan färdigkrattad :)

Ullared del 2









En grön ryamatta till Albins rum






Handlade mycket annat som inte hamnat på bild också; bärbar telefon, handkontroll till ps3, spjälsängsmadrass, madrasskydd, äkta fårskinnsfäll, 4 lyxiga sovkuddar till mig och johan, solskydd man fäster på barnvagnssuffletten, barnvagnsskylt, leksaker och lite annat smått och gott :)


Ullared del 1

Till kommande flickebarn ;)





Lite gott och blandat till tösen





Lite kläder till Albin och två badplagg






Smått och gott till Abbe





Första hjälpen förvaring, olje/vinägerspray och en jamie oliver stekpanna





Hem ljuva hem

Idag kom vi hem från shoppingparadiset. Ojoj så vi har shoppat, ätit gott och bara myst! Bilresan gick kanon, 10 timmar ner och 10 timmar upp. Men konstigt nog kändes det inte så långt. Vi hade så roligt tillsammans i bilen så timmarna gick undan :) Jag längtar redan till nästa resa fastän jag är supernöjd för denna gång. Hade nog inte klarat en till dag där nere, fanns ju hur mycket som helst att lägga pengarna på!! Igår spenderade vi 9 timmar inne i varuhuset, det blev lite väl mycket för min gravida kropp och foglossningen var ett faktum, framförallt de sista timmarna. Men imorse var det som bortblåst tack och lov! :)
Bäst av allt var ändå att få komma hem och träffa mina älsklingsgrabbar. Men de har haft det väldigt mysigt tillsammans och allt har gått jättebra.

Jag gjorde en massa fynd. De har som alltid jättefina babykläder och för det mesta väldigt bra kvalitet. I alla fall de kläder jag köpt till Albin tidigare. Han har ju varit ett kräkbarn utan dess like så hans bebiskläder har tvättats otaliga gånger, och många gånger i 60 grader trots anvisningar om tvättemp på 40 (fläckarna gick inte bort annars). Så trots mycket tvättande och flitigt användande så ser de flesta av hans kläder ut som nya. Nu hittade jag massor av fina flickkläder men vågade inte köpa så långt fram i storlekarna eftersom jag är så osäker vilken årstid det är allt eftersom tösen växer. Albin fick några plagg han med, bland annat snygga pyjamas och coola t-shirts :) Andra fynd jag gjorde var tillbehör till tvillingvagnen, heminredning, elektronik och leksaker.

Söndagsfilmen

en massa blod och en massa övervåld

Mammas buspojke

Tog fram den här ullaredskassen idag inför resan imorrn och titta vem som hade himla roligt med den :)

Till fikastunden

Kan tänka mig att dessa lär vara hur smarriga som helst!
Men jag har inte sett dem i nån affär än, har du?

Trädgårdsplaner

Nu när vi kommer bygga ut vår altan till närmare dubbel storlek så kommer vår ingång till huset bli mer markant, en rak gång på 2x6,5 m. Vi har kommit på idén om att lägga stenplattor. Jag är så jäkla less på gruset som ligger där nu, det hamnar överallt runtomkring (rabatt och gräsmatta), allra helst under vintertid när man skottar gången så följer en massa sten med. Jag hoppas vi hinner med stenläggningen i år, men det är mycket annat som ska göras först. Som att bygga ut altanen, bygga färdigt farstutaket, måla räcke, tak och friggebod. Allt detta hoppas vi hinna med, plus att vår lilla jäntonge tittar ut i juli :)



Ögonfärg

Det är lite fascinerade med genetik. För ett par veckor sedan så räknade jag och Johan vilken ögonfärg våra barn skulle få. Vi fick fram att det är fiftyfifty chans på att det blir antingen en brunögd eller blåögd bebis. Jag tror att lillan i magen blir blåögd, varför vet jag inte, mest bara en känsla :) Men den stämmer kanske lika bra som att jag trodde de var en grabb i magen hehe. Johan är övertygad om att hon blir brunögd.



Såhär ser vårt korsningsschema ut, jag är brunögd men har anlag för blått och Johan har bara blått anlag.
Därför blir chanserna 50/50.


Lite enkelt kan man säga att två brunögda har 25% chans att barnet får blå ögon om båda har anlag för blått (dvs en av deras föräldrar har blåögon). Blåögda föräldrar kan bara få blåögda barn. Sedan finns det såklart undantag (genmutation).

Här är kommer en lista på några andra dominanta anlag:
- Normal syn
- Grop i hakan.
- Skrattgropar i kinderna.
- Förmåga att rulla tungan till ett rör.
-Mörkt hår dominerar över ljust.
-Lockigt hår.
- V-format hårfäste dominerar över rakt.
- Medsols hårvirvel dominerar över motsols.
- Normal pigmentering dominerar över albino.
-Fräknar.
- Fria örsnibbar dominerar över fastvuxna vid kinden.
- Böjd näsa dominerar över rak.
- Rak nästipp dominerar över uppnäsa.
- Vida näsborrar dominerar över trånga.
- Fylliga läppar dominerar över smala.
- Skomakartumme med övre delen av tummen bakåtböjd.
- Inåtböjda lillfingertoppar dominerar över raka.
- Högerhänthet dominerar över vänsterhänthet.
- Höger tumme överst vid knäppta händer.
- Höger arm överst vid korslagda armar.


Vår brunögde son med lockigt hår, två dominanta anlag :)

Albins rum just nu

Nästa steg är att spackla och slipa, sedan börjar det roliga! :)
Taket ska få sig en sista omgång färg också.

Vårmys i solen

Albin älskar att vara ute och kunna röra sig alldeles fritt. Vi har en himla stor gård, närmare 4500kvm, som han kan vara på. Större delen av tomten avgränsas med staket och där det inte är staket är det skog. Helt perfekt med andra ord! :)



Nedräkning!

Nu är det inte många dagar kvar tills vår Ullaredresa!! Dom här söta frottéklänningarna ska finnas där just nu och jag hoppas de finns kvar på måndag, de är så himla söta! :)



Fredagskvällen

Den avslutade vi med en dålig skräckfilm:



Underbar dag!

Vi har haft en mycket trevlig fredag idag! Det började med mammabarnträff hos Veronica och hennes grabb Milian. Vi blev bjudna på supergod ost- och skinkpaj med nån broccoliröra till, smarrigt som bara den! Efter lunchen bjöds det på gott fika. Albin kände sig sig hemma med alla hundar och katter runtomkring, han var överallt och verkade ha väldigt skoj :) Vi var där i några timmar och strax efter 14 så var vi tvungen att röra oss eftersom det var dags för Albins eftermiddagsvila. Innan vi åkte hemöver svängde vi in på Johans jobb och hälsade på.

Middagen idag blev grillat. Johan premiärgrillade på altan :) Tidigt idag marinerade jag både fläskfilé och kyckling och rörde ihop en tzatsiki. Till det åt vi egna potatisklyftor och en god grönsallad.
Nu sover Albin sedan en liten stund och vi ska ha lite fredagsmys, kanske se någon bra film?
Hoppas ni också haft en fin fredag och att kvällen bli ännu bättre ;)


Vackra vavvor
Grabbarna bus ville inte sitta stilla
På pappas jobb
Gottgottgott!

Äntligen fredag

Min fredag började med att jag slog på igång en film. Nu har jag precis sett klart den och ska ta ut Albin i vagnen och hundarna ska rastas. När Albin har sovit färdigt åker vi på mammabarnträff i Skönsberg. Ska bli riktigt trevligt! :)
Ikväll tänkte vi grilla men vädret ser inte ut att vara det bästa.. Hoppas det klarnar upp under dagen! Resten av helgen ska iaf bli riktigt fin vädermässigt.



I eftermiddagssolen

myser på altanen












Albins nya fönster på plats, nu fattas lite foder och så :)







Ropar på pappa som han vet är där uppe och grejar :)







Snart är snön äntligen borta!

Strålande sol

Jag och Albin har precis kommit in från 1½ timmes utevistelse på altanen. Det blev så himla varmt så vi var tvungen att gå in, annars hade vi nog fått solsting :) Temperaturmätaren visar närmare 40 grader i solen!
Idag så spenderade vi förmiddagen hos mina föräldrar. Sedan var det tänkt att vi skulle hälsa på Michaela, men en av hennes grabbar har feber så vi sköt upp besöket.

Snart är det dags för lillgrabben att sova en stund i vagnen. Under tiden tänkte jag passa på och njuta av solen. Sedan är det dags för middagslagning. Idag tänkte vi äta pasta med bacon- och vitlökssås.


Vackraste pojken i världen!

Ögonblick

Lillhjärtat varvar ner framför teven efter en massa spring och bus i eftermiddagssolen.

Dagens lunch

Idag så serverade jag potatis och färdiga köttbullar till Albin. Jag hade lite dåligt samvete för att de var färdiglagade, vi brukar aldrig köpa hem såna men sist vi mathandlade så ville Johan att vi skulle köpa hem en förpackning.
Iaf så var Albin inte nå vidare förtjust i köttbullarna utan sköjdes till och med när han fick dem i munnen. Han åt upp potatisen och kanske en köttbulle av 4. Lite senare fick han syn på min tallrik med morotssoppa och skulle prompt ha den, "nam nam nam" lät det när han såg att jag skulle äta. Han fick smaka och tyckte det var väldigt gott :) Han åt säkert halva min portion med stor aptit. Trodde inte att han skulle gilla den alls, men så fel jag hade :)


god och enkel morotssoppa, hojta om ni vill ha recept :)

Till altanen

Hade vi några tusenlappar över skulle jag utan tvekan köpa detta! :)
Från Plantagen

Godmorgon onsdag

Då var halva veckan snart gjord och en ledig helg väntar :) Vi har som vanligt lite småpyssel att greja med bland annat Albins rum och ett besök på Blåbergstippen.
Jag önskar att snön kunde försvinna från gräsmattan snart så man kan börja kratta och göra fint. Vi brukar ha hunnit kratta färdigt gården fram till sista april men i år tror jag knappast vi hinner. Snön är säkert borta, men gräsmattan måste hinna torka också.

Om 5 dagar är vi på väg ner till Ullared! Jag längtar så himla mycket! :) Det ska bli så mysigt att åka iväg med mamma och mina systrar och må gott o shoppa.
Idag blir det ett besök hos barnmorskan. Ska bli spännande (eller inte..) att ställa sig på vågen. Den här graviditeten har jag inte gått upp lika mycket i vikt, men däremot var inskrivningsvikten mycket högre så det jämnar väl ut sig ;)


29 april 2010

Fönsterbyte och strålande sol

Oj vilket härligt väder vi fick igår! Jag satt ute en stund på förmiddagen när Albin sov i vagnen och när jag gick in såg jag att jag fått lite färg i ansiktet och på armarna :) Tror aldrig jag varit såhär blek någonsin i mitt liv.
Albin vaknade tidigt även idag, tror klockan var runt 04:45.

Igår bytte Johan och min pappa ännu ett fönster i vårt hus. Nu har vi ett fönster kvar att byta och det ska dom fixa ikväll. Sedan är det Banverket som ska stå för resten av fönstrena.

Jag mådde jätteskumt igårkväll, det började vid halv åtta tiden. Jag började må sjukt illa. Var längesen jag var så illamående. Jag la mig i soffan i vardagsrummet i hopp om att det skulle gå över. Efter nån timme var det lite bättre. Jag gick upp och la mig strax därpå och har sovit utan några besvär i natt. Känner inte av något nu heller :)

Nu ska jag göra frukost och sedan hoppa i duschen. Senare idag ska vi till Cecilia och Elias och hälsa på :)

Tidig start på nya veckan

Jag var så trött att jag inte orkade titta vad klockan var när Albin vaknade. Den kan ha varit före 5, men vi klev upp vid halv sex. Nu har vi ätit frukost och är redo att börja dagen, men jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Vi är billösa idag så då blir man lite begränsad. Vädret verkar bli fint så utevistelse blir det lite senare iaf :)
Uppdaterar kanske mer sedan, nu har jag en bajsblöja att ta hand om ;)



Frukoststund, godare om man får äta med fingrarna ;)

Söndagsfilmen

Den här såg vi ikväll, den var väldigt bra!
Nu ska vi krypa ner i sängen och imorgon är det återigen ny vecka.
God natt!

Härlig helg!

I lördags firade vi min födelsedag med fullt hus här hemma. Jag fick mycket fina presenter och bjöd på förhoppningsvis gott fika :) Jag hade bakat morotskaka, kladdkaka, falsk potatisbakelse, ananaspaj och gjort en tårta såklart.

Idag har vi varit hos mina föräldrar och hjälp dem sätta upp en markis. När markisen var uppsatt så åkte Johan och min pappa hem hit och bytte fönster i Albins rum. När dom var klar och kom tillbaka blev vi bjudna på tacos :)

Nu ska vi åka och mathandla och resten av kvällen blir nog lugn. Hoppas ni alla haft en fin helg!

Har inte knäppt några bilder i helgen, den här bilden på mig och Melvin tog Michaela i lördags :)

Till lekrummet


Vår fredag

Gott som tusan! Väldigt mycket mat får man också, jag orkade bara hälften :)






Hur vacker får man vara?!







TGIF

Regnet har avtagit, istället kräksnöar det. Typiskt aprilväder! Hoppas det slutar snart och den efterlängtade solen dyker upp. Vi tänkte nog premiärgrilla på altanen imorgon om vädret är fint :)

Vår kära son vaknade 05:40 idag, for runt som jag vet inte vad i sängen och babblade för fulla muggar. Albin är otrolig pratig av sig, men det låter mest som arabiska i mina öron ;)
Nu ligger lilla hjälten utslagen i vagnen och tar igen sig efter morgonens bus. Själv har jag hunnit med att ätit frukost och duschat. Nu ska jag strax vika lite tvätt tror jag.


Dagens middag blir en repris från förra fredagen, nämligen thaimat! :) Så himla gott!
Ha en härlig fredag alla!


Jag och min lillasyster har namnsdag idag, grattis till oss! :)

Lek och bus på Drakborgen

Idag har vi varit på Drakborgen och busat. Vi hade bestämt träff där med Veronica och hennes son Milian. Vi var där ett par timmar och när babylekis stängde for jag och Albin vidare till ÖoB. Handlade en massa tråkiga saker såsom sköljmedel, tvättmedel, skurmedel, plastfolie, aluminiumfolie, plastpåsar m.m
När vi kom hem hade Albin somnat i bilen så då lyfte jag över honom i vagnen och drog in vagnen i hallen. Han fick sova vidare där och sov nån timme. Nu ikväll har jag dammsugat och torkat alla golv. Det blir så himla fort smutsigt med två långhåriga hundar och en katt. De drar in otroligt mycket grus och annan skit med pälsen. Men nu är det rent och fint och huset doftar citron :) Är frälst i grummes citronsåpa, luktar så himla fräscht!

Nu sitter jag framför datorn och slappar. Albin sover, Johan har åkt på affären, hundarna sover i soffan och katten är ute och ränner :)
Imorgon ska jag och Albin hälsa på Michaela, Milian & Melvin. Ska bli himla trevligt! Dessutom är det ju helg imorgon, kan inte bli bättre! :)


Lillälsklingen innan läggdags

Regn och rusk

Det vackra vädret fick inte hålla i sig.. idag regnar det som bara den! Snart ska Albin sova förmiddag och när han vaknat ska vi iväg och träffa en kompis och hennes son :)

Igår var vi hela nattgänget från avdelningen på Invito och käkade middag. Det var himla trevligt och maten var supergod! Det va ganska skönt och få komma hemifrån också, och Johan och Albin fick ha lite egentid :)
Har inte tid och skriva mer nu, uppdaterar kanske mer senare!

Mitt i veckan

Vår morgonpigga son slog upp sina vackra bruna när klockan var 05:30. Vi låg kvar en stund i vår säng innan vi klev upp, eller jag och Johan försökte sova medans Albin for runt som en vilde i sängen. Roligast är det att sätta sig på mamma och pappa och hoppa upp och ner, sedan att mamma har en mage som är i vägen det struntar vi i ;)


Igår blev jag och Albin bjudna på våffellunch hos Michaela och hennes pojkar. Vi var där framåt halv tre tiden, sen var det dags för Albin att sova eftermiddag. På fredag ska vi dit igen för mera bus och lek för barnen och surr för oss mammor :)
Idag blir det bakning och ikväll ska jag ut och äta med mina nattkollegor! :) Nu ska jag göra välling till Albin.



Kl 06:15, morgonbus på hög nivå!



Våffellunch! (bild från Michaela)



Vi hann med en film igår innan vi la oss, den var skaplig!

Eftermiddagsbus på altanen


Just nu

spännande med alla djur i pappas jakttidning :)

Barnmöbel

Skulle hemskt gärna vilja ha den här trädgårdsmöbeln för barn,
men jag vet inte om den är värd 700kr? (möbel+parasoll)

Hoppas

Håller tummarna för att väderprognosen stämmer! :)

En liten update

Både diskmaskinen och tvättmaskinen arbetar för fullt. Albin sover sött i vagnen på altanen. Jag sitter här och dräller ;) Tror jag ska ta och se senaste Desperate housewives som sändes i söndags. Sedan vankas lunch och därefter åker vi till Västansjö för att hälsa på Cecilia och Elias! Skönt att komma hemifrån, jag blir så himla rastlös av att bara vara hemma. Vi har en massa skoj inplanerat i veckan. Imorgon åker jag och Michaela och hälsar på en gammal klasskompis. På onsdag vankas Drakborgen. Torsdag ska jag träffa en annan vän och hennes son. På fredag står bakning på schemat inför min födelsedag på lördag. Sedan väntar en härlig och ledig HELG.

V. 27





'




Inga bristningar än.. hoppas verkligen jag slipper såna den här gången med!

Måndag morgon

Då var det ny vecka igen. Albin vaknade strax före kl 6 i vanlig ordning. Jag kände mig hyfsat pigg trots omställning från helgens nattjobb. Tror jag sov riktigt djupt inatt för jag hörde inte ens Johans väckerklocka imorse.
Idag är det är ett riktigt gråväder ute, mulet och småregn. Men det verkar som att det ska bli rätt så fint väder i veckan så det hoppas vi stämmer :)

Jag ska förgylla dagen med en del bakning, fyller ju nämligen år på lördag. Kan inte förstå att jag ska bli 26 år! Huxflux så fyller man 30 :)
Nu ska jag ta och göra i ordning frukost. Skriver kanske mer sen!

Skön helg trots jobb!

Snart är helgen slut och vi har haft en väldigt bra helg trots att jag arbetat nätter. Tycker att det fortfarande går väldigt bra att jobba. Nu är jag ledig i ett par helger och sedan kanske jag gör min sista helg, såvida jag inte tar på mig några fler nätter. Det visar sig :)


Förutom jobb så har vi umgåtts med nära och kära i helgen, firat tre födelsedagar på två dagar. Nu har Johan gått upp till Albins rum för att fortsätta sätta upp gipsskivor. Albin leker nöjt med alla leksaker som ligger spritt över vardagsrumsgolvet. Själv tror jag att jag ska plöja igenom några mammatidningar som jag fått ärva :)
Hörs imorgon!

Födelsedagsfirande x 2

Idag firade vi både min pappa och lillebror som fyllt år i veckan. Ännu ett kalas väntar imorgon, då ska vi fira Johans mamma. Det blir väldigt mycket kalas (=mycket godsaker) när man har två stora släkter :)

Vi har inte hunnit med så mycket mer idag eftersom jag sov halva dagen. Jag har dammsugit och torkat golven såhär på lördagskvällen :) Snart är det dags att bege sig till sjukhuset för ett sista nattpass.

Hoppas ni alla får en skön lördagkväll!




Bilbesiktning och thaimat

Albin vaknade 5:30 imorse, inte särskilt roligt med tanke på att jag ska jobba natten. Men jag har sovit med honom både på förmiddagen och eftermiddagen så nu känner jag mig laddad :)

Efter lunch idag släppte jag av Albin hos mamma och pappa och drog vidare till bilprovningen. Mazdan gick igenom helt utan anmärkning, tjoho!! :)

Nu har vi precis käkat supergod thaimat från thaiköket i Söråker. Både jag och Johan åt nudlar blandat med biff, kyckling och räkor och grönsaker. Gott som tusan var det!

Ja, det här var min dag i korta drag. Nu ska jag mysa med grabbarna innan det är dags för nattjobb!
Ha en trevlig helg allesammans!




Storebror och lillasyster

Albin på första bilden, lillasyster på bild två.

1a april

Idag går vi in i april månad. Jag startar månaden med två jobbnätter, fredag- och lördagnatt. Albin vaknade 5:30 idag så det gäller att försöka sova så mycket som möjligt under dagen.
Om två veckor är det dags för Ullaredresan :) Sedan arbetar jag min sista helg helgen efter.



Kan rekommemdera den här filmen, riktigt bra och väldigt otäck!

RSS 2.0