Jobbhelg

Den här helgen har jag arbetat två nätter, fredag och lördag. Fina pengar blir det fastän det är trist att vara borta från familjen när vi väl är lediga tillsammans, men det är ju snart helg igen :) 
 
Igår blev vi bjudna på tacos hos min bror och hans familj. Det blev ett väldigt mysigt avbrott på jobbhelgen :) god mat och trevligt sällskap. 
 
Idag klev jag upp efter lunch och har varit lite "nattbakis" som man kan bli när man vänder tillbaka på dygnet. Vi har inte gjort så mycket faktiskt, en liten tur till Birsta blev det på eftermiddagen och sedan blev det käk från McDonalds. Nu varvar barnen (Albin) ner med Toy Story på teven och om en liten stund får de välling och sen sängen för deras del. Ikväll är det Solsidan och sedan ska vi nog kika på nyaste Falk-filmen. 
 
Hoppas ni haft en fin helg :) 
 
 
 
 

Såhär blev det

I söndags spenderade Johan närmare tre timmar med att skruva ihop vår nya tv-bänk. Det skulle ta två timmar stod det i beskrivningen men det var såklart en del som var defekt. Istället för att åka in och byta delen så ändrade vi några skruvhål osv och lyckades få till det. Ikväll har vi bytt ut den gamla mot den nya och det blev så himla bra! Vi var inte så noggrann med att få alla sladdar snyggt eftersom det bara är en tillfällig lösning. När vardagsrummet är färdigrenoverat blir det kabelgömmor här och var :) Lägger ut en bild på hur det ser ut nu.
 
 

Oktober månad

Det är galet vad fort tiden går. Jag håller knappt reda på vilken gravidvecka vi befinner oss i. Helgen har passerat lika snabbt som vanligt. I fredags höststädade vi gården. Utemöblerna ställdes undan och likaså lite andra sommarprylar. I lördags åkte vi till Drakborgen med barnen. Jösses vad roligt de hade :) De var som galna och sprang överallt! Vi träffade ett par vänner som var där med deras dotter och umgicks med dem :) Vi åt tacobuffen som serverades och när klockan var kring 15 åkte vi hemöver. Kvällen hemma blev lugn, vi gjorde i ordning räksmörgåsar istället för att laga någon middag och efter det blev det film. På söndagen åkte vi till Birsta city för lite shopping. Köpte bland annat den där tv-bänken som jag bloggat om :) På kvällen var det dags för mig att åka till jobbet och syrran stannade över natten för att vara barnvakt så jag fick sova några timmar efter nattjobbet.

Nu är det redan tisdag och Albin ska snart till dagis. När han är lämnad tänkte jag röja och städa hemmet :)RSS 2.0