Vecka 41+1

En vecka kvar till igångsättning. Igår kändes det som hoppet till en spontan förlossning helt hade försvunnit. Tills imorse, då slemproppen kom! Både Albin och Tova kom två dagar efter slemproppen så förhoppningsvis är det inte långt kvar :)

Igår hade Tova sin första inskolningsdag till förskolan. Vi var där tillsammans med henne i två timmar men hon ignorerade oss totalt. Hon drog iväg och lekte med barnen på direkten och sen såg man knappt skymten av henne :) Albin var väldigt stolt över att lillsyrran också börjat dagis :)

Idag lämnade vi henne själv under två timmar. Hon struntade i oss när vi vinkade hejdå och när vi kom tillbaka så ville hon inte följa med hem. "Nej stanna, vill inte!" upprepades hela vägen till bilen, blandat med gråt. Tror fröken väntat länge på den här dagen, så många gånger som man fått jagat henne när Albin hämtats :)

Igår gjorde jag nåt som jag länge dragit på, jag framkallade en massa foton. Det var nästan 1,5 år sedan sist så det tog sin lilla tid att gå igenom alla hundratals bilder. Ska nog aldrig låta det gå så långt innan nästa framkallning.. Nu är det i alla fall gjort och det känns så skönt!

Nu kallar tvättmaskinen! Nästa inlägg måste bara bebis vara ute :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0