Midsommarhelgen

Vi har spenderat hela midsommarhelgen hos vänner i deras stugor i Moliden. Hela helgen var det toppenväder och det blev utebad för barnen både fredag och lördag. Vid lunchtid på fredagen åkte vi till byn för midsommarfirande. När vi kom tillbaka till stugorna åt vi sen midsommarlunch som bestod av färskpotatis, rökt lax, sill, kall räkpaj och lite olika såser. På kvällen grillade vi kött och åt potatissallad och tzatsiki till. Vi avslutade med grillad sockerkaka och rabarber- och jordgubbskesella. 
 
På lördagen åt vi grillad korv med bröd till lunch och till middagen grillades foliepaket med lax blandat med sötpotatis och grönsaker. På kvällen spelade vi kort och åt jordgubbar med grädde. 
 
 
Både barn och vuxna hade en riktigt trevlig helg. Stugorna ligger vid älven och alldeles avskilt från civilisationen. Det enda man kan klaga på var myggen, fy sjutton vad mycket mygg det var. Tur att våra vänner införskaffat en mojäng som höll myggen borta (och som faktiskt funkade), annars har vi nog inte överlevt!
 
 
Här kommer några bilder från helgen
 
 
 
  
 
 
 
De äldre grabbarna fiskade under två sena kvällar, och lyckades få upp en ganska så stor gös (över 3kg). Vi tillagade den hemma och den blev väldigt god :)
 
 
 
 
 
 
 
Ena filésidan

Kommentarer
Postat av: Tanja

Vad härligt ni har haft det :) Kul med bilder!

2012-06-28 @ 12:31:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0