Fina tapeter

Såg att XL bygg har kampanj på Boråstapeter. Jag gillar kollektionerna Karlslund och Falsterbo väldigt mycket. De innehåller båda reproduktioner av gamla tapeter mellan 1700- och 1950-talet. Samt att det är non-woven :)


Den här från Karlslund är väldigt fin :)

Kommentarer
Postat av: Michaela

Jättejättefin tapet!!! Jag har hittat en super bra lack-sprayfärg på Astors(?) i Timrå, flyter ut jättefint och blir jämt så det ser inte ut som man "målat" det man sprayat =) Bla. kökslampan körde jag med den, blev skitbra det ser ut som om jag köpt den i vitt! Inga rinningar eller något sådant. Finns i olika kulörer & i matt-halvblank-blank. 99:- per flaska och jag tyckte att det räckte ganska långt med en. Ska snart prova och köra Milians lilla byrå med den. Det var otroligt smidigt & lättmålat & snabbtorkat med en sprayfärg! Gick inte så mycket tid åt målningen tycker jag och slippa så mycket vänttid, det är mitt tips =D

2012-02-03 @ 19:51:22
URL: http://ladymi.se
Postat av: Marina Hamberg

Hej! Det är svårt för mej att hålla mej ifrån all choklad jag tog med mej från sverige och typ strips och sånt när man går ut och äter, men annars funkar LCHF skitbra! Jag har ju gått ner 6 kg på 3 veckor så det är verkligen effektivt :)



Jag har aldrig testat med en annan smak på philadelphian, men det är säkert jättegott med någon annan smak också! Det ska jag testa :) Man kan också göra kyckling-jalapeno-poppers. Man blandar jalapeno med philadelphia osten och sprider ut det på utbankade kycklingbitar och rullar ihop, sedan lindar man det i bacon och antingen in i ugnen eller på sommaren, lägger man dom på grillen. Helt fantastiskt goda! :)

2012-02-03 @ 22:05:34
URL: http://marinahamberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0