Småkusinträff och kökspyssel

Ikväll har vi varit och träffat Albins nytillkomna kusin Melvin. Han var hur söt som helst och så liiiten, fastän han ändå var normalstor :) Väldigt lik Milian som nyfödd var han också, lite mindre hår kanske ljusare, men annars så var de himla lika varann :) 5 dagar gammal har lillknodden hunnit bli.

När vi kom hem var Albin dödstrött, dels för eftermiddagsluren blev kortare än vanligt och sedan var klockan närmare 20 innan vi var hemma och lillpruppen brukar ju sova vid den tiden i vanliga fall :) Han somnade ganska så snabbt efter att vi lagt honom. När Abbe somnat så satte vi igång med lite pyssel i köket, nämligen behandla vår ekbänkskiva. Det var över ett år sedan vi behandlade den så det var på tiden! :) Men trots att det var så längesen så har bänkskivan hållt sig förvånansvärt fin, knappt ett endaste "märke" på den. Anledningen till slipningen och oljningen nu ikväll var främst för att oljan nötts bort där man håller till mest, så den var rätt matt på de ytorna.
Nu har vi slipat och oljat en omgång och den blev supersnygg med en gång! Imorgon ska vi köra en vända till och troligtvis räcker det med två behandlingar.



sötaste Melvin ♥





Melvin hos faster





slipning pågår





bästa oljan enligt mig!





oljat och klart!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0