Vecka 41+1

En vecka kvar till igångsättning. Igår kändes det som hoppet till en spontan förlossning helt hade försvunnit. Tills imorse, då slemproppen kom! Både Albin och Tova kom två dagar efter slemproppen så förhoppningsvis är det inte långt kvar :)

Igår hade Tova sin första inskolningsdag till förskolan. Vi var där tillsammans med henne i två timmar men hon ignorerade oss totalt. Hon drog iväg och lekte med barnen på direkten och sen såg man knappt skymten av henne :) Albin var väldigt stolt över att lillsyrran också börjat dagis :)

Idag lämnade vi henne själv under två timmar. Hon struntade i oss när vi vinkade hejdå och när vi kom tillbaka så ville hon inte följa med hem. "Nej stanna, vill inte!" upprepades hela vägen till bilen, blandat med gråt. Tror fröken väntat länge på den här dagen, så många gånger som man fått jagat henne när Albin hämtats :)

Igår gjorde jag nåt som jag länge dragit på, jag framkallade en massa foton. Det var nästan 1,5 år sedan sist så det tog sin lilla tid att gå igenom alla hundratals bilder. Ska nog aldrig låta det gå så långt innan nästa framkallning.. Nu är det i alla fall gjort och det känns så skönt!

Nu kallar tvättmaskinen! Nästa inlägg måste bara bebis vara ute :)


Det verkar inte bättre

Ingen bebis än. I ons-torsdags kändes det verkligen som att det kunde bli i helgen men när helgen kom då försvann känslan. Nu känns det som att det kommer ta en vecka till innan nån förlossning är på g. Gick över tiden med både Albin och Tova och det lär väl inte bli nåt annorlunda den här gången :)

Var hos barnmorskan i fredags eftersom lilltösen inte hade fixerat sig sist. Nu hade hon tack och lov gjort det så då slipper jag ringa ambulans om vattnet går.

Nu blir det frukost till mig och kidsen. Nästa inlägg har kanske bebisen kommit :)


Tova myser med småråttorna :)


Nytt år

År 2013 har kommit. Precis som jag önskade så höll sig bebisen kvar i magen över nyåret och nu får hon komma när hon vill. Det är några dagar kvar till bf (8jan) och jag gick över tiden med både med Albin (2+) och Tova (5+). Däremot hade jag aldrig någon mensvärk/ryggvärk med dem som jag har haft under denna graviditet. Igår fick vi även ett tecken på att det snart kan vara på gång, och jag fick en liten känsla av att det kommer ske i helgen. Förmodligen bara önsketänkande, men vi får se :)

Vi har haft en härlig ledighet under julen. Snart blir vi långlediga igen, och då med en femte familjemedlem :)

Förutom bebisen så det jag framemot ett gravidfritt år. Har ju trots allt varit gravid varje år sedan 2009 :) Jag längtar tills jag kan återuppta träning och förhoppningsvis börja springa igen :)

Slänger in en bild på nyårsmaten som blev riktigt bra, dubbelmarinerad oxfilé och fylld bakpotatis.


RSS 2.0