Fullspäckad helg

Vi har haft en riktigt bra helg med en massa skoj saker. I fredags var vi på Mora träsk med Albin. Det var en rolig spelning och Albin satt som ett ljus under hela föreställningen :) Under tiden var Tova hos mormor och morfar. När vi kom hem och barnen lagt sig så fortsatte vi med tapetseringen.

lördagsmorgnen åkte vi till lillasyster i Indal. Vi spenderade förmiddagen hos dem och Albin var lika tokig i deras grandisar som vanligt :) På lördagseftermiddagen var det dubbelkalas på schemat. Min storebror och hans yngasta son fyller år i helgen så de hade slagit ihop kalasen. Vi blev bjudna på mat och tårta och de två större kusinerna (Albin och Milian) gjorde de de är bäst på, busade :) Igår kväll när vi kom hem och barnen somnat så körde vi på det sista med tapetseringen och gjorde klart den fjärde väggen, så nu äntligen är det färdigt! Det blev hur fint som helst :)

Idag är det strålande väder ute och vi har tagit en långprommis på byn. Albin har varit ett par timmar hos mormor och morfar och åkt snowracer. Nu ligger han avdomnad i vagnen och när han vaknat ska vi iväg på ett 4årskalas.

Hoppas ni haft en lika bra helg som vi har!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0