Fönstermätning, adventspynt & nattkräkningar

Inatt var det dags igen, Albin kräktes. Jag blir så less, varför fortsätter det? Det är så jäkla synd om honom. Han mår jättebra under dagarna, förutom att han har diarréer. Men nästan varje natt under en veckas tid nu så har han kräkts. Och det är magsjuka, det luktar magsjuka. Det är precis som förra gången, lika utdraget och knepigt. Han mådde gott då också emellanåt, tills natten kom. Då började han må illa och kräkas. Vi får se hur den här natten blir.


Idag har vi haft besök av några fönsterkillar som har mätt våra fönster, de som skall bytas av Banverket. Fönsterbytet är planerat i februari så det är riktigt nära nu. Som vi har väntat! Ändå sedan vi flyttade in i det här huset. Äntligen ska husets utsida få bli klar :) Fönsteråtgärden beräknas kosta lika mycket som vi gav för det här huset.. och inte en krona behöver vi betala, sånt gillar vi! :)

Ikväll har jag börjat lite smått med att göra adventsfint. Jag har aldrig varit stormförtjust över att pynta inför jul och så, men nu när man har en familj så har det blivit helt annat :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0