Sköna dagar

Åh vad jag njuter av att vara hela familjen tillsammans! Imorse for vi iväg tidigt (runt 7:30) och gjorde en rejäl mathandling på Ica maxi. Det var inte alls många människor där så handlingen gick väldigt smidigt. Albin surrade och tjoade som vanligt inne på affären och åt såklart för honom den obligatoriska bananen som de bjuder på :) Han är så söt när han är med oss och handlar, han pekar och säger "namnam" till allt han tycker är gott. Alltifrån vindruvor till falukorv :) Ska dock tillägga att han kan vara riktigt jobbig också, han vill ju ogärna sitta (still) i kundvagnen.

När vi kom hem så myste vi här hemma i det härliga vädret. Senare satte jag igång och göra egen potatissallad, tzatsiki, grillspett och fylla champinjoner med färskost. Vid middagstid kom min familj hit och vi grillade och åt gott :) Efter maten tog vi fram glass, grädde, jordgubbar, bananskivor, vindruvor, minimaränger och chokladsås och så fick man göra sin egen marängsviss :)

I övrigt har dagen varit rätt lugn, precis som det ska vara ibland :) Lugnt är det även i magen, fastän hon är fortfarande rätt aktiv med sparkar och knuffar. Det är ett hiskeligt tryck nedåt emellanåt också. Men inga förvärkar, sammandragningar eller slempropp har visat sig.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0