Shopping och julklappar

Nu i mellandagarna så myser vi hela familjen med att vara lediga tillsammans. Albin och Tova leker med deras julklappar, eller i alla fall Albin :) Vi har fått otroligt fina presenter av nära och kära. Här är några av klapparna:



Köksset från Clas Ohlson som Albin tokgillar :)
Riktiga verktyg i miniformat (som Albin bara får använda i renoveringsrummet än så länge eftersom han inte förstår varför mamma blir sur när han bankar med hammaren i vårt nyrenoverade kök...:)


Den här älskar Albin. Han blir helt tokig när han får syn på den. Idag blev det en riktig åktur med pappsen genom halva Söråker, isbana + 100kg vikt = till och med johan blev åkrädd :)



Jättefint födelsedagståg :)




Vår gemensamma julklapp :)




Tova har bland annat fått en egen docka, en supermysig baby "boom-filt", prinsessbarnservis, bakbord+kavel, prinsessklocka, nappar, bitboll, nallebjörn, kläder. Albin har fått blixten mcqueen-lekolärbil, leklera, vattenfärg, blixten mcqueen-pyjamas, leksaksdinosaurier, bakbord + kavel. Kan hända att jag glömt något, de har fått så himla mycket fint :)


Vi har varit och shoppat lite under mellandagsrean också. Mest kläder till Albin för Tova har så mycket fina ärvda kläder redan :)

Har fyndat en jättefin skål i form av ett hjärta :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0