Tidig pojke?

Albins utveckling går i en rasande fart. Han är snart fem månader fyllda och nästan varje dag ser man nya färdigheter. Sedan han var 2½ månad gammal har han hållit i flaskan själv, med stöttning såklart. Idag äter han flaskan själv, men det kan hända att han tappar den och då får man hjälpa till litegrann. Han ålar för fullt på golvet och har sedan nån vecka tillbaka börjar lyfta knäna inför krypning. Han äter ordentligt med mat, och det ska gå supersnabbt och mycket vill han ha. Lillfisen gapar en nanosekund efter att skeden är borta från munnen ;-) 
Lägger man honom på golvet tar det bara några sekunder så har han vänt sig på magen, fastän han inte gillar att ligga så. Då blir han snabbt frusterad och då kommer ålandet igång ;-) Han kan mer eller mindre sitta själv utan stöd men det är fortfarande stor risk att han faller omkull. Den här veckan har vi provat att ge sista målet vid 7-8 tiden på kvällen och då sover han framåt 6-7 tiden på morgonen. Då vill han kliva upp och äta, sedan är han vaken nån timme för att sedan ta en liten förmiddagsnap.
Gåstolen har han suttit i sedan han var tre månader men det är först nu som han börjat ta sig fram, om än mycket lite. Tror inte han riktigt har fattat än att han kan förflytta sig :-) Han har inte börjat få några tänder ännu, men det kanske är dags det med snart. Nu då jag jobbar är det så himla lätt att missa saker han lär sig, men det beror väl främst på att allting går så himla fort!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0